Hírek / Hozzászólás / Sawn-Off bajnokság - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
PDSS Sawn-Off bajnokság

Szerverünkön először kerül megrendezésre ez az esemény. Mivel már nem annyira elterjedt dolog a warozás mint a régi időkben szeretnénk egy kis nosztalgiát hozni a mindennapokba. Szerverünkre nemrég bekerült Broskow jóvoltából a /duel fejlesztés lehetőségetek nyílt az 1v1 párharcokra amiben csak az adott játékosok vehetnek rész. Így ennek a "DM"-nek a segítségével szeretnénk megvalósítani a rendezvényt.


Esemény menete:
A lenti linken várjuk a jelentkezéseteket. A jelentkezés lezárása után párokba osztjuk az embereket egy random névgenerátor segítségével és remélhetőleg mindenki kap ellenfelet. (páratlan létszám esetén egy szerencsés automatikusan továbbjut a következő fordulóba) A párharcok 1v1-ben fognak zajlani Sawn-Off fegyverrel. Itt 20 pontot kell elérni a másikkal szemben amit a rendszer fog számolni. A győztes továbbjut a következő fordulóba ahol újabb ellenfelet fogunk neki sorsolni egészen a döntőig. A meccseket az iskola és munkahely miatt nem kötjük konkrét időponthoz tehát bármikor lejátszható bíró felügyelete mellett. (ez nem azt jelenti, hogy egy meccset hetekig lehet húzni mert nehéz ellenfelet kaptál)

Bírók:
WexxtoR
KesTreL
FLeY

Szabályzat:
A verseny ideje alatt elvárjuk az moderált viselkedést.
Tilos bármiféle segédprogram használata.
Fair játék--> nem 20 fps-el és 90-es pinggel indulsz a másik ellen.
Ha a párharc elkezdődött jelezd ha probléma adódik:
-pl internetkapcsolat és egyéb dolgok
Játék félbeszakítása esetén az ellenfeled automatikusan továbbjut:
-Kivételt képeznek ha nem saját hibából távozol, ez esetben 24 órán belül írj valamelyik bírónak és újrajátszhatod az adott párharcot (ez egyszeri alkalmat jelent)
Tiszteld a bírókat és tartsd be kéréseiket.

Jelentkezéseddel elfogadod a verseny szabályzatát! A szabályzat figyelmen kívül hagyása nem mentesít a következmények alól! Szabályok be nem tartása kizárással jár!

Jelentkezés ITT!

Jelentkezési határidő:
2018.10.06. (20:00 óra)

Nyeremények:
1. Helyezett: 150 millió + Stars csillag
2. Helyezett: 75 millió
3. Helyezett: 35 millióSok sikert kívánunk mindenkinek és várjuk jelentkezéseiteket!Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/