Hírek / Hozzászólás / Sawn-Off bajnokság - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
PDSS Sawn-Off Bajnokság

Low. - OfficialMusic 20-10
tLg.GaTe - tLg.Dolly 20-0 (owned)
thuglifeg.Xavii - ro14nd.phrala 20-0 (owned)
rlk.bLacKK. - LORD 20-8
ThugLife[G].dENIZ] - Tony_S_Montana 20-12
tLg.MaTriX. - Eddy 20-5

Megkérünk minden játékost, hogy egyeztessen azzal akit ellenfélnek kapott és valamelyik bíró felügyelete mellett játsszák le a meccset. 20-as duel meccs a golfpályán (a sawndm2 pálya is ez).
Ha minden páros lejátszotta a mérkőzést sorsolással új párokat fognak kapni. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy mindenki teljes önállósággal rendelkezik a meccsei fölött és ne várjátok, hogy a bírók fognak utánatok mászkálni. Célszerű egy esti időpontot választanotok mivel akkor úgy is fent van valaki közülünk. Ha esetleg nem találnátok itt PM üzenetben vagy chaten elérhetőek vagyunk. Kérünk mindenkit, hogy szíveskedjen 2 héten belül lejátszani a mérkőzését.


Bírók:
WexxtoR
KesTreL
FLeY


Mivel a sorsolás kiírása után néhány játékosunk semmi életjelet nem ad, hogy mikor szeretné lejátszani a meccsét, emelet az ellenfeleik már panaszkodnak, hogy semmi hír felőlük úgy döntöttünk, hogy: Amennyiben 2018.10.21-ig semmi információt nem kapunk ezektől a játékosoktól az ellenfeleik jutnak tovább OWNEDDEL!


Sok sikert kívánunk mindenkinek!Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/