Hírek / Hozzászólás / /music, Tabulátor gomb, barátlista! - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
/music, Tabulátor gomb, barátlista újdonságok

Az elmúlt napokban 3 újdonság is bekerült a szerverre.

1.) /Music: mostmár minden játékosunk saját magának összeállithat egy saját zenei listát. Mindenkinek 10 slot áll rendelkezésre, ahova 10 külömböző számot tehet be, valamint a slotokat természetesen el is nevezheti. A zenei lista csak saját hallgatásra van, más játékos nem hallja. Fejlesztő: Szilike.
Saját zene konvertálása: http://pdss.almasiweb.hu/news.php?item.78.1

2.) Tabulátor gomb: Mostantól a Tabulátor gomb megnyomássával, az adot játékosra kattintva egyből küldhet is privát üzenetet a számára, valamint megtekintheti a adott játékos statisztikáját. (Az adminoknak itt további funkciók érhetők el) Fejlesztő: Szilike.

3.) Barát lista: Mostantól a szerveren a /friends parancsal egy barát listát állíthatok össze. A barát lista segitségével megtudják tekinteni a adot barát adatlapját (pontjait, shopjait házait stb) valamint hogy mikor volt utoljára elérhető a szerveren. A barát lista azt is mutatja hogy a játékos online vagy Offline a szerveren. Későbbiekben a barát lista funkciói bővülni fognak. Fejlesztő: BroskowHozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/