..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..

Új kérelem írásához csak kattints a "Új kérelem hozzáadása" menüpontra. (Csak regisztráció és belépés után érhető el!)

A regisztrációt adminisztrátornak el kell fogadnia, így kérjük, hogy a valóságnak megfelelő adatokat adjatok meg.

A regisztráció aktiválásáig az "Új kérelem hozzáadása" menüpont NEM FOG megjelenni. Az aktiválásig türelmet kérünk, folyamatosan kövessétek figyelemmel az oldalt.

Ha eltűnik a listából egy kérelem, az azt jelenti, hogy a kérelem lezárásra került egy admin által. Ilyenkor a kérelem a "Saját kérelmeim" menüpontban továbbra is megtekinthető!
Kérelem-lista

FS#95 - Atika katika

Projekt: ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Megnyitotta: attila (attila77) - vasárnap, 17 november 2019, 17:55 GMT
Utoljára szerkesztette: Cody (Cody) - vasárnap, 22 december 2019, 14:49 GMT
Kérelem típusa: Unban kérelem
Végrehajtó: Skyler
Státusz: Lezárva
Hozzárendelt felhasználó: Senki
Ban szintje: Nem tudom
Oka: Cheatelés
IP cím: 82.131.184.178
Vélemény (jogos volt?): Nem
Unban dátuma: határozatlan
Unban tervezett időpontja: 2019-12-20
% kész 100%
Szavazatok 0
Privát: Nem

Megjegyzés:

Nincs,aim de bocsi a huylesegeim ert
Ez a kérelem függ

Lezárta  Cody (Cody)
vasárnap, 22 december 2019, 14:49 GMT
A lezárása indoka:  Unbannolva.
Comment by s1ld. (Shield) - vasárnap, 17 november 2019, 23:30 GMT
Ellenem észrevehető volt, hogy egyik pillanatban minden talál másikba semmi.
Comment by Skyler (WexxtoR) - hétfő, 18 november 2019, 20:17 GMT
Szia!
A ban oka részben azzal kezdődik, hogy napi szinten legalább öt ember panaszkodott rád. Mikor felmész a szerverre nem telik el pár perc már anyázol, szidod az embereket és belekötsz még azokba is akik szinte meg se szólalnak. Rendszeresen szidod az adminokat ha nem ugranak első szavadra, Codyt próbálod ugráltatni, hogy "azonnal unbanoljon" és írogatsz a facebook oldalnak. Az unban rész itt van tehát oda alapból fölöslegesen írsz. Már ezért a viselkedésért is járna a ban de te még emellett csalsz is. Ne nézz hülyének, hogy nem... minden ember panaszkodott erre aki ellen játszottál bármelyik dm-ben sőt Lajossal figyeltük ahogy ki-be kapcsolgatod. Azért nem ma kezdtük egyiken se szóval gondolkozhatnál, hogy kit akarsz átverni. Ezenkívül látom, hogy más szerverekre olyan emberek/klánok nevével jársz fel akik nálunk játszanak. Ha felmegy szólni valaki emiatt te azonnal anyázol és még te vagy felháborodva rajta.
Mivel többször is ki lettél tiltva így majd a Mikulástól kapsz unbant! (feltéve ha addig nem élsz vissza a fent leírtakkal)
Comment by attila (attila77) - hétfő, 18 november 2019, 20:24 GMT
Kibe kapcsolgatom? hát ember ilyetXDDD gyere már és nézzél más a gta mapámba vagy valami skyler mert lehet jobb vagyok nála. az már aim te seggfej.vedd vissza a arcod mert segbe tapi lesz annyi az meg másik ha mások anyáznak szidnak asse baj? hihetetlen nyomorékok vagytok ti
Codyt még elviselem de ti bazmeg ful retardált vagy teis more
nem lehet veled beszélni
Comment by Skyler (WexxtoR) - hétfő, 18 november 2019, 20:27 GMT
Köszönöm rendkívül gyors válaszod, unbannod idejét módosítottam februárra!
Comment by attila (attila77) - kedd, 19 november 2019, 09:32 GMT
kit érdekel. :D nyomd el magad aza lényeg téged is kedvellek haver de azért vegyük aztis beat nem aimozik ezis egy rendkivüli dologk ö meg jobb mindenkinél akkormeg? én nem lehetek jobb?
Comment by attila (attila77) - kedd, 19 november 2019, 13:43 GMT
annyira szánalmas 2020 mikor lesz? Cody is nem mond semmit hogy lehet igazam van mert teis skyler lajos is jo sawn ba akkor én különc vagyok ? én nem lehet jobb??? ti szánalmasok vagyok Cody jó admin csak nem olyan adminokat vett fel.
Comment by MelitonHUN7 (Jean) - kedd, 19 november 2019, 15:51 GMT
Atika katika XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Comment by attila (attila77) - kedd, 19 november 2019, 16:33 GMT
kussolj már kutyám
Comment by attila (attila77) - kedd, 19 november 2019, 17:36 GMT
mia fasz nak irok én ide dögöljetek meg ti csak a aimbot ért tudjátok vádolni a embert mondom csak A HUN STUNT LIFE a legjobb ök nem itélkeznek hanem asztmondják hogy jobb vagy és kész kár a gözért ugy szr a szerver ahogy van.. ennyit eröl vitátt meg nem akarok tudja mindenki hogy igazam van a nyomorult pdss en cak cody a legjobb admin azis mert hülye ez a 2 mia fsznak kell köcsög adminokat fel venni nyomorult banda esküszöm mindig aim aim aim.. ezen jár a fejed és beat holvan te nyomorék a fsz kivan veletek gci ö nem aimozik mégis jobb mindenkinél na akkor mivan?
Comment by attila (attila77) - kedd, 19 november 2019, 17:37 GMT
az meg a másik a krvára nem érdekel hogy ti mit gondoltok a team speak et meg törlöm meg a szero ip jét tök mindegy hogy ugyanaz vagy nem kurva anyátokat soha többet nem megyek fel mert ti ilyen egy szemét kurva köcsögök vagytok szivd le beatot
Comment by MelitonHUN7 (Jean) - kedd, 19 november 2019, 18:22 GMT
xdddddddddddddddddddddddddddddddddd
Comment by s1ld. (Shield) - szerda, 20 november 2019, 04:42 GMT
Ellenem játszottál, így kifejteni a tapasztalaimat.
Már sokat játszottam ellened, mostanában azt véltem felfedezni, hogy az elején nem tudsz célozni se, végén nagyon jól célzol. Először nekem is fura volt, de rá fogtam, hogy belejösz, meg nem hittem el, hogy egy ilyen dolog megy neked! Mondjuk lehet is... Jah meg lag.cs-re is tippeltem, mert elég nagy lagod van 30as pinghez.

Ebbe nem akarok beleszólni, de ha szídod a szervert, minek kérsz Unbant? Hírdetsz is, amit arról leírtál pont nem igazak, mert egy igénytelen sampforumscriptgyűjtő, beléptem ott sawnba és a party holló kirakott autoscroll indokkal :D

Comment by )v.S) (RL) - csütörtök, 21 november 2019, 20:19 GMT
A lag nem a ping függvénye, hanem a pl következménye. Hátha okosodtok kicsit ;) (Nem te Shield, de nem is csak az attila + jean) :)
Comment by Eddy Aka. Col3y (Col3y) - csütörtök, 28 november 2019, 13:43 GMT
Lehet nem kéne ide szóljak, de próba szerencse. Attila, ha valami nem tetszik, meglehet tartani magadnak... .
Nekem sem minden/mindenki tetszik, mégsem megy a rinyálás egész nap.
Ha meg valaki szabályt szeg, és van arra bizonyíték azt fellehet mutatni az adminoknak. Ugyan ez adminok ellen is. És itt most nem azt értem ments ki egy random logot és hamisítsd át. Úgyis megtudják nézni a eredeti logot. És a fel-le joinolásokat is szerintem.
Írtál ide egy ubant. Kaptál egy véleményt, rögvest szidni kell az admint? Ha nem bírod azt ha valaki véleményt mond akkor ne is írj UB kérelmet!
Felhozok most egy példát amit Facebookon láttam. Egy irtó ronda kis 10-11 éves lány posztolt egy képet, amelyen valami ilyesmik álltak: 1. Ronda 2. Csúnya 3. Alakul vagy valami ilyesmik. Aztán ha valaki olyat mert írni hogy 1 vagy 2 akkor rögtön szidni kezdte.
Te is ilyen vagy. Szerintem nemártana elgondolkoznod a viselkedéseden.
Én ha tehetném már fel sem oldanálak. Csak annyi a szerencséd, itt nincs örök ban.
Comment by Cody (Cody) - péntek, 06 december 2019, 14:07 GMT
Igazad van Eddy :D
Comment by Cody (Cody) - szombat, 21 december 2019, 20:09 GMT
Unbannolva

Betöltés...