..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..

Új kérelem írásához csak kattints a "Új kérelem hozzáadása" menüpontra. (Csak regisztráció és belépés után érhető el!)

A regisztrációt adminisztrátornak el kell fogadnia, így kérjük, hogy a valóságnak megfelelő adatokat adjatok meg.

A regisztráció aktiválásáig az "Új kérelem hozzáadása" menüpont NEM FOG megjelenni. Az aktiválásig türelmet kérünk, folyamatosan kövessétek figyelemmel az oldalt.

Ha eltűnik a listából egy kérelem, az azt jelenti, hogy a kérelem lezárásra került egy admin által. Ilyenkor a kérelem a "Saját kérelmeim" menüpontban továbbra is megtekinthető!
Kérelem-lista

FS#146 - OneLife.

Projekt: ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Megnyitotta: OneLife. (OneLife58) - péntek, 26 június 2020, 08:50 GMT
Utoljára szerkesztette: Cody (Cody) - szombat, 04 július 2020, 10:33 GMT
Kérelem típusa: Unban kérelem
Végrehajtó: Webadmin
Státusz: Lezárva
Hozzárendelt felhasználó: Senki
Ban szintje: 1
Oka: Admin/szerver Szidás
Vélemény (jogos volt?): Igen
Unban dátuma: határozatlan
Unban tervezett időpontja: 2020-07-02
% kész 100%
Szavazatok 0
Privát: Nem

Megjegyzés:

ubt kérek pölösö
Ez a kérelem függ

Lezárta  Cody (Cody)
szombat, 04 július 2020, 10:33 GMT
A lezárása indoka:  Unbannolva.
Comment by Cody (Cody) - péntek, 26 június 2020, 12:57 GMT
Nos amikor a szerverre kerültél pár hete tök normálisan viselkedtél, azóta valószínűleg a rossz társaságba keveredés miatt megváltoztál, sajnos tragikusan rossz irányban.

A rossz társaság nyomására az elmúlt időszakban sok esetben csak balhézni jöttél fel, valamint admint szidni (ráadásul egy olyan ügy miatt ami nem is tartozik rád) A tegnapi napon már admint illetve tulaj neveken próbáltál meg feljönni.

Nagyon jó lenne, ha elgondolkoznál a dolgokon és visszatérnél a normális szabálykövető mederbe.

Azért, hogy legyen időd gondolkozni és észhez térni az unban dátumodat a PDSS Parlament előterjesztésben foglaltak szerint 2020.07.03. napjában határozza meg.
Comment by fbK.boneZ (bonezgeci) - péntek, 26 június 2020, 15:01 GMT
cody ocsi azt kihagytad h az itelet mai napon jogereosse emelkedett a fellebzesnek helye nincs
Comment by s1ld. (Shield) - péntek, 26 június 2020, 15:01 GMT
Milyen rossz társaság én rád gyujtom a hazad
Comment by fbK.boneZ (bonezgeci) - péntek, 26 június 2020, 15:02 GMT
es hagyd onelifet ocskos mert megleszel utve
Comment by OneLife. (OneLife58) - péntek, 26 június 2020, 15:26 GMT
Kedves Cody ez egy emelt dijas beszélgetés kérem fizessen 1016 forintot és válaszolok azonnal hogy mi a véleményem.Megértését köszönjük.
OneLife KFT
Viccen kívül.Vedd már észre hogy nem kedvelik oneillt.Egyszer kikéne nyitnod már a szemedet és észre venni hogy mi történik a szeron és nem csak bannolgatni kéne kickelni és muteolni,hanem észre kéne venni hogy van valami gond a szeron.Szoval én is ugy gondolom hogy jogos a ban,de azért észre vehetnéd mi folyik körülötted,legalabb egyszer lehetne egy nagy valtoztatas nem csak ülni a gép elött és muteolni kickelni kéne az embereket.
Comment by Cody (Cody) - péntek, 26 június 2020, 16:35 GMT
Gond a haverjaiddal van akiknek ha nem tetszik valami akkor megbeszélés helyett, inkább személyeskedéssel elűznek playereket, adminokat. A legtöbb indok erre: "Káromkodtam, ezért warnolt". Oneillel pedig nincs komoly gond, és arra van a próbaidő, hogy beletanuljon. Vagy neked soha nem volt egyetlen egy hibád se? Ha meg volt akkor abba is olyanok szóltak bele akiket nem is érint semmibe?

Comment by OneLife. (OneLife58) - péntek, 26 június 2020, 16:43 GMT
Igen vannak hibáim mint mindenkinek senkise tökéletes de,Azért észrevehetnéd hogy vannak gondok oneillal.Én értem hogy probaidös admin de azért valamennyire kedvesebb is lehetne nem olyan szigoru hogy viccböl kiirom pl boneznek vagy akarkinek hogy anyad és ö warnol.Pedig csak boknak szantam,És nem szidásnak.De mondom azért oda figyelhetnél oneillra valamennyi idöre hogy mit csinal stb nem csak a jatekosokat kéne warnolni folyton holott lehet hogy csak boknak szanta az egészet de ö azért is warnolja.
Comment by Cody (Cody) - péntek, 26 június 2020, 17:56 GMT
Értem. Hát kis szigornak lennie kell, így is káosz van mindig.

Egyébként anyázásért minden esetben járna a mute, tehát az a szabályzatnak megfelelő. A szabályzatban nincs olyan, hogy válaszuk ketté a poén anyázást és a sima anyázást. Énis adok mindig szinte, ha észreveszem. Elég szomorú, hogy sok admin korábban csak akkor intézkedett ha elfogyott a popcornja, a viták 99%-át meglehetett volna állítani még az elején. Sokan pont a rendszeres vita miatt ment el. Sajnos ha nem fújtjuk el időben úgy elég durva dolgok is lehetnek belőle. Egyébként a szabályzat mellet én magam is így kérem az adminoktól, hogy anyázás minden esetben mute.


Ugyanakkor egy kérdés. Honnan tudja egy admin, hogy poénból írtad vagy nem? Én sem tudnám megmondani sok esetben. De tegyük fel, hogy behozzuk ezt a dolgot, onnantól kezdve ha xy leanyázza a másikat, aztán azt mondja hogy poén volt, nem kap semmit, onnantól kezdve mindenki azt fogja mondani, hogy poén volt, a másik fél pedig szidja az adminokat hogy nem intézkednek semmiben, mert a másik fél nem vette poénnak, vagy mondjuk ellenfele. Azt meg nem várhatjuk el hogy minden admin ismerje az összes játékos haveri körét. Ráadásul a többi player is azt látná, hogy itt következmények nélkül lehet szidni a másikat. Ez a lépés csak a viták számát növelné, Továbbá a szerver hírnevét is rontaná a konkurencia szerverek tekintetében, Valamint a playerek többsége játszani jön fel, nem azt nézni, hogy te épp a haverjaid szidod.

Ha anyázni/szidni akarod a a haverod azt ha van közös bandátok ott megteheted és a senkit nem fog érdekelni, de olyan felületen amit mindenki lát, továbbá a VIP chatben és PM-ben tilos. (Pm-ben azért mert megtörténhet hogy akinek írsz (ha ellenfeled akkor azért, ha haverod akkor poénból) reportol hogy szidod, admin elkezdi nézni, és ha azt látja hogy valóban szidod, akkor intézkedhet az ügyben)

A téma másik része pedig figyelve vannak az adminok, ha problémásnak látom akkor ki szoktam kérdezni, majd elszoktam mondani a helyes eljárás rendet. De természetesen ez vezetői ügy, így nem publikus felületen történik, hanem az adminchatben. Természetesen oldhatom is a büntiket ha úgy akarom de ezzel a joggal több órás jailok, mutek, vagy bannok esetén szoktam élni. Pl ha káromkodásért mutol 5 percre, akkor ami csak olyan volt, hogy warn járna érte, akkor kikérdezem az admint, ő megindokolja, én elmondom hogy warn jár érte, közben mire megbeszéljük eltelik 3 perc, marad 2 perce akkor már nyilván nem oldjuk fel az illetőt, azért hogy oda adjuk a warnt neki, mert annak semmi értelme. Ráadásul szabálytalan, hiszen dupla büntetés ugyanazért. Ezért látszik úgy, hogy nincsenek ellenőrizve az adminok, pedig de csak nem publikusan mennek ezek a dolgok.
Comment by OneLife. (OneLife58) - péntek, 26 június 2020, 18:35 GMT
Megértettem teljesen egyetértek mindennel.Még lenne egy kérdésem akkor nem kapok ubt cody?
Comment by MaTriX (MaTriX0316) - szombat, 27 június 2020, 08:50 GMT
Comment by Cody (Cody) - péntek, 26 június 2020, 12:57 GMT — Szerkeszt — Töröl
Nos amikor a szerverre kerültél pár hete tök normálisan viselkedtél, azóta valószínűleg a rossz társaságba keveredés miatt megváltoztál, sajnos tragikusan rossz irányban.

A rossz társaság nyomására az elmúlt időszakban sok esetben csak balhézni jöttél fel, valamint admint szidni (ráadásul egy olyan ügy miatt ami nem is tartozik rád) A tegnapi napon már admint illetve tulaj neveken próbáltál meg feljönni.

Nagyon jó lenne, ha elgondolkoznál a dolgokon és visszatérnél a normális szabálykövető mederbe.

Azért, hogy legyen időd gondolkozni és észhez térni az unban dátumodat a PDSS Parlament előterjesztésben foglaltak szerint 2020.07.03. napjában határozza meg.
Comment by OfficialMusic (OfficialMusic) - vasárnap, 28 június 2020, 06:19 GMT
Egy példátlan szerverválságban, a PDSS csapata nem fogott össze, hogy megelőzze a bajt ami mindannyiunkat fenyegetett. Emberek jöttek mentek, balhék cseperedtek. Ezt ne hagyjuk szó nélkül! Legyen világbéka a szerveren!

khm világbéke
Comment by s1ld. (Shield) - hétfő, 29 június 2020, 03:39 GMT
Tehát, az adminod bármit csinálhat, csak trécseltek, xdztek admincsetbe, és semmi következményt nem kap.
Comment by OneLife. (OneLife58) - hétfő, 29 június 2020, 09:39 GMT
Cody adjá ubt öcsi vagy rád borítom icát
Comment by Cody (Cody) - szerda, 01 július 2020, 15:26 GMT
Hosszabítsunk vagy eltűnik a DC-ről az irl nevem és képemről felhasznált profilod
Comment by Cody (Cody) - péntek, 03 július 2020, 16:46 GMT
Unbannolva

Betöltés...