Hírek - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Elkészült az Csgodm2 DM pálya!
Elkészült a szerver legújabb DM Pályája! A Map készítője: Wexxtor! Köszönjük neki. Script készítője: Cody
Teleport: /csgodm2
Új Race pálya!
A Szerver versenyzői már nagyon régen kaptak új race pályát, így most ez a idő is eljött. Elkészült a szerver legújabb race Pályája. A Pálya készítője: Lame Köszönjük neki. Teleport: /race3
FOCI VB Tippmix
A Foci VB ideje alatt lehetőség van pénzt szerezni a szerveren! Ugyanis lehetőség van a weboldalon tippmixelni a meccsekre. További információk ITT.

Újra kezdetét veszi a Samp Bajnokság!

A bajnokság AUGUSZTUS 4-én fog kezdődni amire 1v1-be illetve 2v2-es csapatokban lehet nevezni, Sawn-off vagy M4 fegyverrel. Jelentkezni a bajnokság oldalán tudsz.
A hivatalos oldalt megtekintheted ITT!Új Drift pálya!
A Szerver Drifterei már nagyon régen kaptak új drift pályát, így most ez a idő is eljött. Elkészült a szerver legújabb drift Pályája. A Pálya készítője: FLeY Köszönjük neki. Teleport: /drift7
Virtuális világ visszaállítása!
Elkészült a virtuális világ visszaállító parancs a /back.
A szerveren több olyan pálya található ami külön virtuális világban van. Ez azt jelenti, hogy kizárólag akkor látjátok, ha a pálya parancsával mentek oda. Ennek több előnye is van:
1.) Az adott területet több célra is feltudjuk használni. (pl: az LV-air reptér egyszerre stunt pálya, egyszerre reptér, és a Hydra mód kezdő helyszíne).
2.) Hatalmas területű pályák hozhatók létre, más pályák zavarása nélkül. (pl: Infernus Paradise Map: /infp)
3.) Csak azok a playerek mehetnek oda akik beírják a parancsot, így kicsit nehezebb megzavarni a másikat.

Egyetlen egy hatalmas hátránya van a másik virtuális világnak, ha eltelepoltársz máshova akkor nem fogsz objecteket, pickupokat (pl: ház és shop ikon) valamint járműveket látni. Épp ezért készítettük el a /back parancsot ezzel visszatudjátok állítani a virtuális világot az alapértelmezettre, Így újra látni fogjátok a felsorolt dolgokat.

Jelenleg az alábbi pályák vannak külön világban ahol szükséges a virtuális világot visszaállítani kilépés vagy elteleportálás előtt:
/Stunt5
/Stunt6
/race3
/infp


Ezen kivül a DM pályák, a Hydra mód, a versenyek, és aminigame pályák is külön virtuális világok, de ezeknél külön rendszer van a kiléptetésre.Oldal:  1 2 [3] 4 ... 20 21 22
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/