Csatlakozás  
 
     
  
Szerverinfó
 
 
     
  
Adminok
 
Név Szint
Broskow 10
DjKovi 10

NightEye

8
Zsolt 7
Babgulyas 7
Marlboro7
Igular6
Zolee_D6
Hush6
.Aprilia.6
iMcPROgamer6
 
     
 

Elérhetőségek

 
 

 PDSS Facebook

 
     
 

Számlálók

 
 

Összes Látogató: látogató számláló

 
     
  
Szabályzat
 

[1]. Tilos a DB! (Bármilyen jármű vezető üléséből ölni, vagy játékosra lőni/elgázolni, és ezzel Hp vesztést okozni neki) Valamint Tilos kétkerekű járművekről és Quad-ról játékosokra lőni, ha utas vagy! (Mivel ilyenkor sérthetetlen vagy.)
[2]. Tilos épületben lövöldözni és verekedni! (Kivétel: Ha Dm zónában tartózkodsz)
[3]. Tilos a Cheat / Hack! (Bármilyen program, amitől több képességed, vagy nagyobb hatalmad lesz, mint egy normál játékosnak!)
[4]. A gliccs csakis a SawnDm ( /sawndm ) zónában engedélyezett!
[5]. Tilos másokat zaklatni, fenyegetni, megfélemlíteni!
[6]. Tilos a Flood! (Rövid időn belül, nagyon sokat írsz a chat-be, és / vagy túl sokszor írsz be olyan parancsot, ami a chat-ben jelenít meg szöveget.)
[7]. Tilos káromkodni, anyázni, a szervert, egymást, vagy az adminokat szidni, és trágár, a szerverre nem illő nevekkel feljönni! Továbbá tilos a /q paraccsal megtéveszteni másokat, hogy kilépjenek a szerverről!
[8]. Tilos más szervereket hirdetni, és / vagy bármiféle olyan weboldalt, videót, képet, stb. tartalmat, ami más szervereket hirdet!
[9]. Tilos admin névvel, vagy megtévesztően hasonló névvel feljönni és / vagy adminnak kiadnod magad! Vagy más regisztrált játékosok nevét használni!

[10]. Tiszteld az admint! Ne mondd meg mit csináljon és ne bíráld felül az intézkedését! Valamint ne kéregess admint!
[11]. Tilos kihasználni a szerver bugokat! Továbbá kötelező a Dm zónák, Versenyek és a Minigame rendeltetés szerű használata!


Kérünk, fogadd el és szigorúan tartsd be ezeket a szabályokat. Ne keress kibúvót alóluk, és ne próbálj jogászkodással kiskapukat találni. Csak értsd meg, és tartsd tiszteletben őket! Köszönettel: A ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::.. készítője, és admin gárdája.

 
     
Chatbox
 
Tilos az unban téma!
 
     
 

Látogatók

 
 

free counters

 
     

Copyright © 2011 Kiss Zsolt