Hírek - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Mikulás Ünnepség a PDSS-en!

2020.12.06-án vasárnap egy kis mikulás ünnepséget tartunk. Programok.

19:40 Mikulás érkezése.
19:41 Ajándékosztás
19:43 Mikuláskvíz
19:45 Eventek


Mikulás váró videó!

Várunk mindenkit!
TIPPMIXELÉSI LEHETŐSÉG

Ismét lehetőség nyílik a focimeccsre való tippmixelésre. Ahogy a 2018-as VB-n is lehetett, ugyan úgy lehet mixelni. További információk a mixelésről OfficialMusic-nál igényelhetők valamint az alábbi linken. A tippeket mindig az adott tippes topic alá kell majd hozzászólásban írni a megadott minta alapján.


További információk:IDE kattintva!


LAKBERENDEZŐ VERSENY

Ismét megszervezzük az egyik legnépszerűbb eventünket a lakberendező versenyt. Ahogy eddig is, házzal vagy shoppal lehet nevezni két külön (kert és belső) kategóriába. Mindenki csak egy épülettel jelentkezhet, ha esetleg a verseny folyamán módosítani szeretnéd ezt keresd meg valamelyik szervezőt. Díjazásnál előnyben részesítjük a /material igényes használatát, emellett nem az a cél, hogy 600/600 tárgy legyen az adott házban hanem az elrendezés igényessége. Szervezők: Khenta, Cody

Nyeremények:
1. Helyezett: 300 millió + Stars csillag + VIP jog
2. Helyezett 200 millió + egy jármű
3. Helyezett 150 millió

Jelentkezés IDE kattintva!

Jelentkezési határidő: 2021.01.04. 19:00
Eredmény hirdetés: 2021.01.19. 19:30 (Dakar után)


Leállás

A korábbi Debrecent érintő áramszünet miatt, sürgős karbantartást végezz a host, ezért 2020.07.07 02:00-tól A PDSS nem volt elérhető.


UPDATE: A szerver 9:30 -kor újra elindult!


Áramszünet.

A Clans.hu közleménye:
"Jelenleg üzemzavar miatt több szerverünk nem érhető el.
Az ország keleti régiójában az esti vihar súlyos károkat okozott a villamos hálózatban, a javítását az illetékesek megkezdték. Köszönjük a türelmet és a megértést!"

Sajnos emiatt a mi szerverünk is szünetel. Amint tudjuk újra indítjuk! A mellékelt képen láthatjátok, hogy mi okozta a problémát!

UPDATE: A szerver 17:55 -kor újra elindult!

Kép: E-on!


Global UB

Kedves játékosaink! A szerver vezetés a Cody-Kyle vezetés ideje alatt először a mai napon egy Globális unbant adott minden bannolt játékosnak. Így mindenkinek szeretnénk biztosítani még egy esélyt a tisztességes cheat mentes, vitamentes visszatérésre. Kérünk benneteket, hogy ezzel a lehetőséggel éljetek és ne pedig visszaéljetek.

Technikai okok miatt az unbant csak Serial illetve IP címre tudunk adni globálisan. Névre sajnos egyesivel kell adni. Igy aki visszaszeretne térni az kérem írja le a pontos player nevét IDE kattintva, vagy privát üzenetben, vagy Facebookon kommentben privát üzenetben.

Mindenki csak 1 accját kérje vissza mivel a multiacc szigorúan tilos.

Jó és becsületes játékot kívánunk!


Oldal:  1 2 [3] 4 ... 33 34 35
Adatkezelési és felhasználási feltételek IDE kattintva!

Weboldal elérhetősége:
http://pdss.almasiweb.hu/ | http://gtapdss.tk/ | http://parkour-dm-stunt.tk/

PDSS Facebook elérhetősége:
https://www.facebook.com/pdssgta/