Hírek / Hozzászólás / Névváltás - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Névváltás

A 10 éves PDSS egy újabb olyan fejlesztéssel gazdagodott, amit nagyon sokan kértek. Ez nem más mint a Névváltás! Mi a hagyományos névváltás helyett, karakter összevonással oldottuk meg, a kérdést. A karakter összevonás előnyösebb, mert így a régi, már nem használt accountokat, is összetudjátok vonni. A Parancs neve: /integrate A fejlesztést készítette: SziLiKe. Köszönjük neki.

Információk:

- A account összevonáskor azon a karaktereden kell elínditani a parancsot, amelyiken továbbra is játszani szeretnél, mivel a régi nevedet vonja bele a jelenlegi nevedbe. (pl: ha jelenleg Cody néven játszol, és a Kyle_ nevet nem használod, akkor a Cody néven kell indítani)
- Csak azt a karaktert vonhatod össze, ami valóban a tied, más karakterrel még csak próbálkozni is tilos.

A account összevonás jelenleg a következő adatokat vonja össze:

1.) Stats:
- Ölés
- Halál
- Score pont
- Játszott idő (óra, perc, másodperc)
- Összes csatlakozás száma

2.) Skill
- Drift pont
- Horgász pont
- Fémkereső pont
- Minigame pont
- Minigame Győzelmek száma
- Race pont
- Race győzelmeg száma
- Párbaj pont
- Összes játszott párbaj
- Győzött párbajok száma

A következőket nem vonja össze:
- Ház, shop, plakátok: Add el előtte, utána vedd vissza!
- Járművek: Add el előtte
- Kézpénz, és bankban tárolt pénz: Küld el előtte megbízható haverodnak, vagy adminnak.


Biztonsági intézkedések:
- A régi karakter neveden, nem lehet ház, shop, plakát, jármű, ha mégis van rajta a rendszer nem fogja engedni az összevonást.
- A régi karakter neveden sem kézpénzben sem bankban nem lehet 1 000 000$ vagy ennél nagyob összeg, Ha mégis van rajta a rendszer nem fogja engedni az összevonást.
- A jelenlegi és a régi karakteredet, csak akkor tudod egyesíteni, ha mindkettőn van skill pont, Ha nincs- semmi gond- menj egy Racet, máris lesz.
- Tekintettel arra, hogy az elmúlt időkben a mentési rendszereknél számtalan változtatás történt, így csak azokat a régi karaktereket, lehet összevonni, amin a legutolsó belépési idő 2019.02.05. utáni. (Ha ez előtti, akkor a rendszer kérni fog, egy belépést a régi nevedre! Belépés után ellenőrizd a /skill pontokat, hogy vannak-e, ha véletlenül nincs, akkor versenyezz egyet.)
- A régi nevedet kizárólag akkor tudod, integrálni, ha azon minimum 30 órányi játszott órád van.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/