Hírek / Hozzászólás / Sawn-Off Bajnokság (2020.04.19.) - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Sawn-Off Bajnokság

MIVEL NEM TÖRTÉNT SEMMI VÁLTOZÁS EZÉRT A SAWNOFF BAJNOKSÁGOT LEZÁROM! MAJD DÖNTÜNK HOGY A JUTALÉK OSZTÁS MILYEN FORMÁBAN, HOGY FOG TÖRTÉNNI. /OfficialMusic/

Több kérés is érkezett, hogy ne kieséses alapon játszódjanak a párharcok ezért úgy döntöttünk, hogy minden csapatnak lesz esélye a többiek ellen bizonyítani. Összesen 9 csapat jelentkezett tehát ez 8 DB meccset jelent minden csapat számára.
A meccsek eredetileg az új kiváló csapatos duelben lettek volna tartva, de [uGT]destiezk felajánlotta a saját készítésű direkt 100%-ban az ilyen események számára megírt szerverét, ami a PDSS Tour nevet fogja kapni. ezúttal is köszönjük neki. A szervervezetés a playerek igényeit meghallgatva és az Bajnokság minél nagyobb sikere érdekében elfogadta [uGT]destiezk ajánlatát. Így tehát A mecsek a PDSS Tour szerveren (IP CÍM: 82.208.17.10:27535) lesznek tartja 2v2-es formában az LS-Dock pályán 50 killig. A pontok számát az elért kill fogja meghatározni. Tehát így a győztes csapat 50 pontot szerezhet a vesztes pedig az általa elért killek számát kapja eredményül. A csapatok eredményei az általatok létrehozott fórumhozzászólásba fognak bekerülni a főoldalon pedig megtalálható lesz, hogy ki hány ponttal rendelkezik.
A félreértések elkerülése végett a meccseket szervezők felügyelete mellett kell lejátszani. Ezért megkérjük a nevezőket, hogy egyeztessenek időpontokat, hogy mikor kívánják lejátszani az adott mérkőzéseket majd keressék meg valamelyik szervezőt.

Szervezők
OfficialMusic

Csapatok
[RsQ]Revense Squad250 pont
NeM243 pont
Független katonák227 pont
SzerverLagVolt208 pont
Nikolett és a hagymanok172 pont
lanerősek161 pont
AntiTrosz150 pont
Cicacsapat0 pont
Puncikalózok0 pontHozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Adatkezelési és felhasználási feltételek IDE kattintva!

Weboldal elérhetősége:
http://pdss.almasiweb.hu/ | http://gtapdss.tk/ | http://parkour-dm-stunt.tk/

PDSS Facebook elérhetősége:
https://www.facebook.com/pdssgta/