Hírek - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Perseida meteorraj érkezik a PDSS-re is.

Keressetek az égen hullócsillagokat, ha láttok egyet, akkor fotózzátok le, majd küldjétek el a PDSS Facebook oldalnak, a sampos nevetekkel együtt. Az első 10 észrevett csillagot pénzzel jutalmazunk.

Természetesen a PDSS-es csillag hullás mellet érdemes a igazi eget is nézni, hiszen élőben is ugyanez történik.
További információ: http://www.delmagyar.hu/vilagvevo/ne_felejtsek_el_nezni_este_az_eget_csillaghullas_varhato_jonnek_a_perseidak_-_fotok/2570070/Textúra szerkesztés

Mostantól lehetőség van a shopok és házak esetén az tárgyak textúráját módosítani.A Textúra módosításra a belsők mellet a kertekben is lehetőség van. A részletes leírást megtaláljátok IDE kattintva, vagy a Leírások menüpont "Tárgyak anyagának módosítása" almenüre kattintva. A fejlesztést készítette: Broskow. Köszönjük neki.

PDSS Lakberendezés

Kedves játékosaink! Kicsit eltérünk a szokásos ház illetve shop versenyektől és összevonjuk a kettőt. Mindenki egy belső és egy külső rendezéssel nevezhet a versenyre. Ez lehet ház illetve üzlet is. Mindenki csak egy SAJÁT shoppal/házzal jelentkezhet a versenyre. Bármi kérdésed van a versennyej kapcsoltban keresd meg WexxtoR-t. Zsűrizésnél előnyben részesítjük az új /material parancs használatát!

Jelntkezhetsz: ITT

Zsűrik
WexxtoR
Broskow
Mcz


Nyeremények (kategóriánként)
1. Helyezett 400 millió + Stars csillag + 1 hónap VIP
2. Helyezett 200 millió
3. Helyezett 100 millió

Jelentkezési határidó: 2018.09.01.
Eredményhirdetés: 2018.09.05. (ez a dátum még változhat addig)
Sok sikert kívánunk mindenkinek!


Elkészült az Csgodm2 DM pálya!
Elkészült a szerver legújabb DM Pályája! A Map készítője: Wexxtor! Köszönjük neki. Script készítője: Cody
Teleport: /csgodm2
Új Race pálya!
A Szerver versenyzői már nagyon régen kaptak új race pályát, így most ez a idő is eljött. Elkészült a szerver legújabb race Pályája. A Pálya készítője: Lame Köszönjük neki. Teleport: /race3
FOCI VB Tippmix
A Foci VB ideje alatt lehetőség van pénzt szerezni a szerveren! Ugyanis lehetőség van a weboldalon tippmixelni a meccsekre. További információk ITT.


Oldal:  [1] 2 3 ... 19 20 21
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/