Hírek - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Tájékoztatás!
A 2019.01.01- 2019.02.05 közötti utolsó belépések ideje visszalett állítva 2018.12.31-re. Így a 2018. december 31. napján történő utolsó loginokat automatikusan 2019.02.05.-nek kell venni, így a szabályzat szerinti ház és shop törlésekhez az 5 hónapos inaktivitási idő is 2019.02.05-től kezdődik!
Megértéseteket köszönjük!


Akiket az indok is érdekel, hogy ez miért van, nekik pár technikai információ a [ Full Story ... ] gombra kattintva.
[ Full Story ... ]

Támadás, Találat Jelzők
A klán rendszerrel egy időben, egy másik fejlesztés is elkészült a szerveren. a Támadás, Találat jelzők. Ez aktuálisan mutatja a találat, helyét, pontosságát, a sérülés mértékét a Fegyver típusát. A fejlesztés készítője: Broskow, Köszönjük neki.
Klán rendszer!

Mint észrevettétek, hogy legutóbbi komolyabb mindenkit érintő fejlesztés 2019 februárjában volt a mentési rendszer és a névváltás. Azóta kis pangást vehettetek észre, ennek az a oka, hogy egy olyan komoly fejlesztésen dolgoztunk amit már nagyon sokan kértetek.

Ez a rendszer most végre elkészült, a fejlesztés nem más mint a Klán rendszer. Így az idén 10 éves szerverünk, most már egy korszerű klán rendszerrel is gazdagodott.

Készítők: Broskow, Szilike.
Segítők: Cody, OfficialMusic, [TKG]KevinJr, [TKG]FeriJr
Köszönjük nekik!


Rövid ismertető:
A /createclan paranccsal lehet a klánt létrehozni, amit természetesen el is ment a rendszer. ennek ára 10 millió dollár. Természetesen ez csak az alapitási díj, a csatlakozás a klánhoz ingyenes.
Saját klánmenü megjelenítése a /clan paranccsal lehetséges, itt állíthatjuk többek között
a klán színét, rangokat, jogosultságokat oszthatunk ki a tagoknak, TGF állapotát módosíthatjuk stb stb.
A /clans paranccsal a szerver klánjait lehet megtekinteni a megszerzett XP-k alapján csökkenő sorrendben.
A szerveren 50 zóna van elhelyezve, amelyeket a klánok el tudják foglalni. A foglaláshoz oda kell menni a zónához, megkeresni a Koponya alakú pickupot, és abba állva megkezdődik a foglalás.
Egy zóna elfoglalásának ideje függ annak méretétől, és hogy hány klántag tartózkodik ott.
Klánchat használata a '+' jellel lehetséges.

Klánháborús event:

A fejlesztés megünnepléseként, nem sokára egy Klánháborús, terület foglalós eventet fogunk szervezni, erről csak később árulunk el részleteket!

Csoportok:
A Korábbi régi klán rendszert (/Gang create, /gang invite, /ganghelp stb.) innentől kezdve csoportos beszélgetésekre tartjuk fent, így ennek is megváltoztak a parancsai. új parancsok: /group create, /group invite, /group join, /grouphelp. A részletes információkat a /grouphelp parancs tartalmazza.
Lagg csökkentés!
Kedves játékosaink! Az elmúlt hetekben, többen is jeleztétek, hogy nagyon komoly szerver laggokat tapasztaltok. Ezzel kapcsolatban szeretnénk tájékozatni benneteket, hogy a Syhostinggal való közös vizsgálódás után, sikerült rájönni a problémára, így sikerült a hibát orvosolni. Ezáltal a brutális laggok megszűntek, és a kisebbek is jelentősen csökkentek. A Hibát egy másik játék szerver hibás konfigurációja okozta. Sajnos ilyen hiba bárhol előfordulhat, ahol egy szervergépen több szolgáltatás (pl: játék szerver) is fut. Az érintett szerver leállításra került, a hosting pedig gondoskodott róla, hogy a jövőben ez ne ismétlődhessen meg. Köszönjük a Hosting segítségét. A játékosoktól pedig elnézést kérünk.

Éjjellátó készülékekek.

Elkészült a legújabb fejlesztésünk, ami nem más, mint az Éjjelláttók.
Jeleneleg a Zöld és a Kék színben érhetők el. A fejlesztést készítette: Insane. Köszönjük neki.


Parancsok:
Zöld színű éjjellátó: /nvision
Kék színű éjjellátó: /nvision2
PDSS ART 2019 Eredmények!

Elsőként köszönjük a szakmai zsűri munkáját!
Az összes indulónak (Összesen 11 fő) köszönjük a részvételt.
A győztes képek a linkekre kattintva megtekinthetőek.

Eredmények:
1. Helyezet: w251sanyi
2. Helyezet: G3R1
3. Helyezet: w251sanyi és w251sanyi (holtverseny)

Mivel több esetben is egyetlen egy pont választotta el a helyezéseket, így akik nem nyertek, ők sem legyenek szomorúak, ugyanis minden induló 30 millió dollárt kap jutalomként.

Az összes kép IDE kattintva tekinthető meg.
A Kibővitett PDSS ART 2012-es képek pedig Ide kattintva.


A Részvételt köszönjük.
A győzteseknek gratulálunk.


Oldal:  [1] 2 3 ... 24 25 26
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/