Hírek - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
Toplisták

Elkészült a PDSS legjobb játékosainak a toplistája. A szerver jelenleg a következő toplistákat gyűjti össze: Minigame, Versenyek, Driftek, horgászat, fémkeresés, ölések, párbajok A toplisták a /toplist paranccsal érhetők el. A fejlesztés készítője Broskow. Köszönjük neki.


Párbaj a PDSS-en!

Elkészült legújabb fejlesztésünk, ami nem más mint a párbaj. Mostantól lehetőségetek van kihívni bármelyik játékost - legyen az ellenség vagy barát - egy jó kis 1V1 párbajra. A kihívást kezdeményezője választhat pályát, fegyvert, valamint az ölések számát. A Párbaj parancsa a /duel. a Fejlesztés készítője: Broskow. Köszönjük neki.


Karbantartási munkák!

2018.08.25. (szombat) 10:00 óratól a SynHosting hostingunknál egy új rendszerre történő átállás miatt, szerver leállás várható. Természetesen amint tudjuk újrainditjuk a szerverünket. Megértést és türelmet kérünk mindenkitől.
Perseida meteorraj érkezik a PDSS-re is.

Keressetek az égen hullócsillagokat, ha láttok egyet, akkor fotózzátok le, majd küldjétek el a PDSS Facebook oldalnak, a sampos nevetekkel együtt. Az első 10 észrevett csillagot pénzzel jutalmazunk.

Természetesen a PDSS-es csillag hullás mellet érdemes a igazi eget is nézni, hiszen élőben is ugyanez történik.
További információ: http://www.delmagyar.hu/vilagvevo/ne_felejtsek_el_nezni_este_az_eget_csillaghullas_varhato_jonnek_a_perseidak_-_fotok/2570070/Textúra szerkesztés

Mostantól lehetőség van a shopok és házak esetén az tárgyak textúráját módosítani.A Textúra módosításra a belsők mellet a kertekben is lehetőség van. A részletes leírást megtaláljátok IDE kattintva, vagy a Leírások menüpont "Tárgyak anyagának módosítása" almenüre kattintva. A fejlesztést készítette: Broskow. Köszönjük neki.

PDSS Lakberendezés

Kedves játékosaink! Kicsit eltérünk a szokásos ház illetve shop versenyektől és összevonjuk a kettőt. Mindenki egy belső és egy külső rendezéssel nevezhet a versenyre. Ez lehet ház illetve üzlet is. Mindenki csak egy SAJÁT shoppal/házzal jelentkezhet a versenyre. Bármi kérdésed van a versennyej kapcsoltban keresd meg WexxtoR-t. Zsűrizésnél előnyben részesítjük az új /material parancs használatát!

Jelntkezhetsz: ITT

Zsűrik
WexxtoR
Broskow
Mcz


Nyeremények (kategóriánként)
1. Helyezett 400 millió + Stars csillag + 1 hónap VIP
2. Helyezett 200 millió
3. Helyezett 100 millió

Jelentkezési határidó: 2018.09.16. (20:00 óra)
Eredményhirdetés: Ezt követő napokban! (Zsűrizés után tájékoztatunk benneteket a pontos dátumról!)
Sok sikert kívánunk mindenkinek!


Oldal:  1 [2] 3 ... 20 21 22
Web és Facebook oldal:
http://gtapdss.tk/
http://parkour-dm-stunt.tk/
http://pdss.almasiweb.hu/
https://www.facebook.com/pdssgta/