Hírek - ..:::Parkour-Dm-Stunt Server:::..
M4-League

A Sawn-Off bajnokság mellett folyamatban van egy M4 liga is amelyet Awe, DeLL, és TwisT3R szervez. A liga a saját szerverükön zajlik egyéni weboldallal. Mivel a PDSS-nek és a Ligának is szüksége van reklámra, játékosokra így úgy döntöttünk, hogy segítünk a szervezésben. Ebből kifolyólag a nyeremény a PDSS-en kerül átadásra. Értve ezalatt 40 milliót + VIP tagságot és stars csillagot.
A liga hivatalos oldala megtalálható: ITT

Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!
Sawn-Off Bajnokság

MIVEL NEM TÖRTÉNT SEMMI VÁLTOZÁS EZÉRT A SAWNOFF BAJNOKSÁGOT LEZÁROM! MAJD DÖNTÜNK HOGY A JUTALÉK OSZTÁS MILYEN FORMÁBAN, HOGY FOG TÖRTÉNNI. /OfficialMusic/

Több kérés is érkezett, hogy ne kieséses alapon játszódjanak a párharcok ezért úgy döntöttünk, hogy minden csapatnak lesz esélye a többiek ellen bizonyítani. Összesen 9 csapat jelentkezett tehát ez 8 DB meccset jelent minden csapat számára.
A meccsek eredetileg az új kiváló csapatos duelben lettek volna tartva, de [uGT]destiezk felajánlotta a saját készítésű direkt 100%-ban az ilyen események számára megírt szerverét, ami a PDSS Tour nevet fogja kapni. ezúttal is köszönjük neki. A szervervezetés a playerek igényeit meghallgatva és az Bajnokság minél nagyobb sikere érdekében elfogadta [uGT]destiezk ajánlatát. Így tehát A mecsek a PDSS Tour szerveren (IP CÍM: 82.208.17.10:27535) lesznek tartja 2v2-es formában az LS-Dock pályán 50 killig. A pontok számát az elért kill fogja meghatározni. Tehát így a győztes csapat 50 pontot szerezhet a vesztes pedig az általa elért killek számát kapja eredményül. A csapatok eredményei az általatok létrehozott fórumhozzászólásba fognak bekerülni a főoldalon pedig megtalálható lesz, hogy ki hány ponttal rendelkezik.
A félreértések elkerülése végett a meccseket szervezők felügyelete mellett kell lejátszani. Ezért megkérjük a nevezőket, hogy egyeztessenek időpontokat, hogy mikor kívánják lejátszani az adott mérkőzéseket majd keressék meg valamelyik szervezőt.

Szervezők
OfficialMusic

Csapatok
[RsQ]Revense Squad250 pont
NeM243 pont
Független katonák227 pont
SzerverLagVolt208 pont
Nikolett és a hagymanok172 pont
lanerősek161 pont
AntiTrosz150 pont
Cicacsapat0 pont
Puncikalózok0 pont


A 2020. április 5.-én megrendezésre kerülő lakberendező verseny végeredményei:
Elsőként köszönjük a szakmai Zsűri munkáját! Zsűri tagok: Cody ,Skyler, Broskow, OfficialMusic
Az összes indulónak (Összesen 11 fő ebből: 8 Fő belső kategória, 9 fő kert kategória) köszönjük a részvételt. Az eddigi versenyeken mindig a belső kategóriában indultak többen, ez most megfordult a kert javára.
A Zsűritagok 1-20 Pont között pontoztak, így összesen 80 pontot lehetett elérni.
Az eredmények:


Belső   Kert
Helyezés: Név: Pont:   Helyezés: Név: Pont:
1. Barni 75   1. Insomnia 77
2. Insomnia 74   2. Desperados 69
3. Matrix 70   3. Mondiko 58
4. Desperados 64   4. Rumlzie 57
5. Mondiko 58   5. Winter 56
6. Apollo 32   6. Apollo 40
7. Istvan 22   7. Marci07 39
8. Attila 8   8. Istvan 15
- Marci07 Nem indult   9. Attila 6
- Winter Nem indult   - Matrix Nem indult
- Rumlzie Nem indult   - Barni Nem indult
Nyeremények (Mindkét kategóriában):
1. Helyezett: 100 millió $ + /Stars csillag + ingyen Ház pickup
2. Helyezett: 100 millió $
3. Helyezett: 50 millió $

A győztesek, a nyereményük átvételéhez keressék a szerveren: Skyler-t.
Gratulálunk!


PDSS Sawn-off BajnokságAz elmúlt években eléggé feledésbe merültek a régi cw / tg meccsek ezért úgy döntöttünk, hogy rendezünk egy kisebb Sawn-Off bajnokságot. Mivel a szavazáson nem sok különbség volt az M4 és a Sawn között így a későbbiekben ugyan ezt megtartjuk M4-el is. Pár hónapja bekerült a csapatos /duel a szerverünk ezért ez is ilyen formában fog lezajlani. Tehát 2 fős csapatok jelentkezését várjuk a fórum oldalunkon megadott mintának megfelelően. 1 hét jelentkezési idő van. Ezt követően párokba sorsolunk benneteket és 2v2-es meccsek lesznek. A nyertes csapat 50 milliót + VIP + Stars csillagot kap.

Jelentkezési határidő: 2020.04.12. (Vasárnap)
Jelentkezés: ITT


Április 1.
A tegnap megjelent hírünk miszerint a megadóztatjuk a házakat és shopokat, természetesen nem igaz csupán áprilisi tréfánk volt.

Aki lemaradt az a átverős hírt IDE kattintva tudja megtekinteni.


Adók!

Mivel többen is több ingatlannal, shoppal és járművel rendelkeztek, ugyanakkor nagyon régóta tervezzük a felesleges pénzek kivezetését, ezért 2020.04.02.-től a következő újdonságok lépnek életbe:

1.) Minden ház után, heti rendszerességgel ingatlan adót kell fizetni. Az adó mértéke heti 3 millió dollár. A levonás automatikusan fog megtörténni.


2.) A Shopok tulajdonainak szintén heti rendszerességgel, a Shop bevétele után 40 százalékos adó fizetése kötelezettsége lesz. Egy egyszerű példa: Ha egy shop bevétele 3 000 000 dollár akkor 1 200 000 dollárt fog a rendszer automatikusan levonni, a maradékot természetesen megtarthatjátok.

Kérjük mindenki megértését, és együtt működését az új rendelettel kapcsolatban is.


Oldal:  1 [2] 3 ... 31 32 33
Adatkezelési és felhasználási feltételek IDE kattintva!

Weboldal elérhetősége:
http://pdss.almasiweb.hu/ | http://gtapdss.tk/ | http://parkour-dm-stunt.tk/

PDSS Facebook elérhetősége:
https://www.facebook.com/pdssgta/